Selecteer een pagina

Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor trekkingsuitslag.com die deelneemt aan verschillende affiliate marketing programma’s en links naar producten of diensten van derden kan bevatten. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het volgende voordat je de informatie en links op deze website gebruikt:

Affiliate Links:
De Website maakt gebruik van affiliate links, wat betekent dat we een commissie kunnen verdienen wanneer je via deze links producten of diensten aanschaft. Deze commissie heeft geen invloed op de prijs die je betaalt voor het product of de dienst. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen, onderzoek en inzichten, en we streven ernaar eerlijke en objectieve informatie te verstrekken.

Onafhankelijkheid:
We behouden onze onafhankelijkheid en streven ernaar om nauwkeurige en relevante informatie te verstrekken aan onze gebruikers. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op wat wij geloven dat het beste is voor onze lezers en niet uitsluitend op basis van mogelijke commissies.

Verantwoordelijkheid:
Het gebruik van affiliate links op de Website betekent niet dat we verantwoordelijk zijn voor de producten of diensten die je via die links aanschaft. We zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid of legaliteit van de gepromote producten of diensten. We raden aan om altijd je eigen onderzoek te doen voordat je een aankoopbeslissing neemt.

Transparantie:
We streven ernaar transparant te zijn over ons gebruik van affiliate links. Waar van toepassing zullen we aangeven wanneer een link een affiliate link is. Je hebt altijd de keuze om een product of dienst rechtstreeks te kopen zonder gebruik te maken van onze affiliate links.

Aansprakelijkheid:
De informatie op de Website wordt verstrekt “zoals deze is” en zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het vertrouwen op de informatie op de Website, inclusief aankopen die je doet via affiliate links.